Vad du kan förvänta dig

Mi-Ki's of Sweden

... the new and rare dog breed...

Vad Kan Du Förvänta dig...

 

En glada, frisk och socialiserad valpar, som vuxit upp i vårat kärleksfulla hem runt vuxna, barn, husdjur och massor av skoj!

 

Ett friskhetsintyg från legitimerad veterinär som görs vid en besiktning (ej äldre än en vecka).

 

En hälsoförsäkring för dolda fel, fel som ej upptäckts vid hälsobesiktningen. Försäkringen gäller i 3 år, en så kallad 3-år-dolda-fel-försäkring. Försäkeringen står för all veterinärvård gällande ett dolt fel. Expempel på ett dolt fel är; ett hjärtfel som inte har upptäckt vid hälsobesiktingen. I försäkringen ingår även en livförsäkring.

 

Valpen har fått sitt microchip och är avmaskad.

 

När valpen är runt sju veckor gammal, grundvaccineras den mot valpsjuka, parvovirus och smittsam leverinflammation (HCC, hepatit), en så kallad trippelvaccination. Vid 12 veckors ålder får valpen en påfyllnadsspruta plus vaccineras mot kennelhosta.

 

Valparna föds upp tillsammans med sin mamma och syskon. Föräldrarna är noggrant utvalda för att matcha varandra. Båda föräldrarna uppfyller avel- och utställningstandard. Föräldrarna har sedan tidigare DNA-profilerats för att påvisa vilken stamtavla (blodslinje) de tillhör. Sedan gör vi en bedömning för att minimera släktstapet, helt enligt avelsregler. Båda föräldrar har genomgått ögonlysning och undersökning av knän (patella) av en legitimerad veterinär. Föräldrarna har också fått en mental utvärdering av en utbildad Hundinstruktör.

 

Du får ett Välkomstpaket innehållande; en filt med mammas trygga doft, leksaker, mat, godis och mer. Allt för att säkerställa att du har det du behöver för valpens hemkomst.

 

När du har reserverat din valp skickar vi dig statusuppdateringar, bilder och videoklipp från valpens utveckling från födseln och framåt, samt foton av valpens föräldrar.

 

Vi kan hjälpa till med att ordna med leverans av din valp hem till dig.

 

Vi förbinder oss till att vara fortsatt stöd för den nya ägaren under hela hundens livstid.