SVENSKA

Mi-Ki's of Sweden

... the new and rare dog breed...

Mi-Ki - Den perfekta hunden!

 

Om du letar efter en hund som är vacker, intelligent, och en kärleksfull kamrat, så behöver du inte leta längre. Den sällsynta rasen Mi-Ki är hunden som uppfyller alla ens drömmar.

 

Dessa små hundar älskar att ligga i knät eller gosa, men också att gå på långa promenader. Passar både i staden, såsom i skogen och på landet! Mi-Ki är mycket intelligent och lätt att träna.

 

Mi-Kin finns i en mängd olika färger och den har två olika hårtyper, långhårig och korthårig. Den långhåriga är vanligare och lättskött. Den korthåriga har befjädrade öron, bröst och ben, men inget skägg och mustasch. Alla Mi-Ki har hår, inte päls, så den fäller mycket mindre än en pälshund.

 

Mi-Kin har en trevlig personlighet, lätt att lunga ner och lätt att få igång. Hon lägger sig och vilar när jag sätter mig ner, och är snabbt beredd på bus när jag vill göra något. Vi har tagit våra Mi-Kisar till gallerior, cafeer, parker, på bussen, på tåget, i staden och i skogen, på båten och många andra ställen. Överallt där vi går, stoppar människor oss och frågar om denna hundras. Naturligtvis så älskar våra hundarna all uppmärksamhet.